Libragel – för ett skönare liv

Intimgel för dig med torra och sköra slemhinnor. 

Just nu 32% rabatt! 

Pris 150 kr
Ord.pris 228kr

Passa på!
Just nu har vi lagerrensning med 32% rabatt pga begränsat hållbarhetsdatum. Produkterna till rabatterat pris har ett hållbarhetsdatum fram till 31 mars 2021.
Ord.pris 228 kr 

Pris 150.00 kr

Framtagen av forskare

Tillverkad i Sverige

Dermatologiskt testad

Genom livet vid underlivsbesvär

Libragel är en intimgel för kvinnor med ett känsligt underliv som används vid behov för att få snabb lindring eller förebyggande vid situationer som kan skapa besvär såsom omslutande sex eller träning. Gelen är enkel och lätt att använda och skapar direkt ett skydd. Libragel bildar en barriär på slidans insida, som ger en behaglig svalkande känsla. Den skyddande hinnan ger minskad friktion som annars kan ge upphov till sveda, smärta och sprickbildning. Tillsammans med några av landets mest prominenta barnmorskor, sexologer och forskare har vi identifierat, utvecklat, utvärderat och förfinat produkten. Gelen har ett balanserat pH-värde som bidrar till att bevara det naturliga pH-värdet i slidan. Libragel är en fräsch och svalkande gel för en skönare vardag.

”Spännande! Har haft mycket problem med torra slemhinnor och smärta, det känns jättebra att det finns en produkt som är precis för mig!”  – Anna

”Toppen produkt! Denna gör verkligen sitt jobb och jag är extremt nöjd med produkten!”  – Em

Medverkat i:

Tillverkare:
Oxcia AB
Norrbackagatan  70C
113 34 Stockholm

Kontakta oss

Har du frågor om Libragel?
Tveka inte att höra av dig!

kundservice@libragel.se

0