Köpvillkor

För Oxcia AB:s försäljning av Libragel® till konsumenter i Sverige.

Priser och betalning

  • Alla priser är inklusive moms.
  • Fri frakt.
  • Betalning sker via Klarna Checkout. Vänligen besök deras hemsida för mer information www.klarna.se.

Leverans

Libragel levereras av PostNord i ett vitt vadderat kuvert och kommer normalt direkt i brevlådan. Vi levererar endast inom Sverige.

Lägger du din beställning innan kl 12.00 på vardagar, så skickas försändelsen samma dag från vårt lager. Leveransen sker sedan inom 1-3 arbetsdagar, beroende på var i Sverige du bor. Skulle din leverans dröja, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Ej uthämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift om 100 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning nedan.

Ångerrätt och Retur

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Om du önskar utnyttja ångerrätten måste du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig: kundservice@libragel.se och varan ska sen returneras inom 14 dagar efter att kontakten tagits. 

Vi bekostar inte fraktavgift vid returnering och du bestämmer själv hur du skickar tillbaka varan, men tänk på att du ansvarar för varan ända tills den är tillbaka hos oss. För att ångerrätten ska gälla måste varan/varorna av hygieniska skäl vara oöppnade, rena och oanvända.

När den returnerade varan har blivit mottagen och godkänd betalar vi tillbaka pengarna.

Reklamation

Du har som konsument 3 års reklamationsrätt. Anmäl felet så snart som möjligt, men senast inom 2 månader från att felet upptäcktes till vår kundtjänst: kundtjanst@libragel.se

Reklamation gäller inte varor som har passerat utgångsdatum eller används på ett felaktigt och ovårdat sätt. Efter godkänd reklamation kommer betalt belopp återbetalas (inklusive fraktkostnad) om inte annat är överenskommet.

Vi påminner om att detta är Oxcia’s reklamationsvillkor. Om ordern gjordes hos våra återförsäljare via fysisk butik eller en annan hemsida än www.libragel.se vänligen återkoppla till butiken/hemsidan, då de kan ha andra köp- och reklamationsvillkor.

Adress för returnering

Oxcia AB
Norrbackagatan 70C
113 34 Stockholm

Tillverkare:
Nestor Medical AB
Svärdvägen 3B
182 33 Danderyd

Kontakta oss

Har du frågor om Libragel?
Tveka inte att höra av dig!

kundservice@libragel.se

0