• Hem
  • Om Libragel

Libragel – En svensk produkt

Hur hjälper Libragel?

Libragel bildar en barriär som ger ett skydd för dig som har ett känsligt underliv. Den skyddande hinnan ger minskad friktion som annars kan ge upphov till sveda, smärta och sprickbildning. Det unika med Libragel är att den har en bra konsistens utan att rinna och vid applicering ger en behaglig och svalkande känsla. Förpackningen med dess hals gör det enkelt att föra in gelen högt upp i underlivet och den skyddande hinnan bildas även högt uppe i slidan eftersom Libragel innehåller hög vattenhalt som är skonsamt mot torra slemhinnor. Libragel har ett balanserat pH-värde som bidrar till att bevara det naturliga pH-värdet i underlivet och är mild att använda, även för de känsligaste.

Lätt att använda och lätt att ta med!

Libragel levereras i en praktisk påse med 10 stycken engångsförpackningar. Tack vare utformningen är appliceringen enkel, smidig och hygienisk att använda. Libragel är lätt att till exempel ta med i handväskan.

”Lätt att applicera och gör sitt jobb.”

– Anna

”Smidig tub, lätt att applicera och det kändes inte kladdigt.”

– Anneli

”Bra förpackning som gör den enkel att använda!”

– Sussi

Framtagen av forskare och barnmorskor

Libragel är framtagen tillsammans med några av landets mest prominenta barnmorskor, sexologer och forskare som har identifierat, utvecklat, utvärderat och förfinat produkten. Libragel tillverkas i Sverige.

Allt överskott av försäljningen går till cancerforskning, läs mer om vår forskning här.

Väl beprövade ingredienser och inga konstigheter

Libragel innehåller hög vattenhalt och inga konstigheter, utan väl beprövade ingredienser som har kombinerats på ett helt nytt sätt vilket ger dess unika egenskaper. Det är en helt klar gel vars konsistens gör att den varken att rinner eller kladdar. Det är en hormonfri gel som är dermatologiskt testat för din säkerhet. Libragel innehåller inga animaliska produkter.

Libragel är en CE-märkt medicinteknisk produkt vilket innebär att den uppfyller EU:s regelverk. Det betyder att du får en produkt av högsta kvalité som är säker att använda och skonsam för miljön.

97% av det som har prövat Libragel tycker den är enkel att använda.

Bakom Libragel står ett team svenska cancerforskare. Allt överskott av försäljningen går tillbaka till cancerforskningen.

Innehåll Libragel

Libragels innehåll är väldokumenterade ingredienser som bland annat ser till att gelen får sin unika konsistens samt ökar hållbarheten och stabiliteten. Det är en CE-märkt medicinteknisk produkt vilket innebär att den uppfyller EU:s regelverk och håller hög kvalitet.

Innehållsämnen:

  • Aqua purificata (Ger fukt)
  • Natriumhydroxide (För att få ett pH-värde på 4 som är bra för underlivet)
  • Carbomer och Polyetylenglykol (Ger gelen dess unika konsistens. Är vanlig och finns i hudvårdsprodukter)
  • Phenoxyethanol (Håller produkten fräsch och finns naturligt t.ex. i grönt te)
  • Libragel är hormonfri, parfymfri och innehåller inga animaliska produkter.

Tillsammans tar vi hand om miljön. Applikatorn sorteras som plast.

Tillverkare:
Nestor Medical AB
Svärdvägen 3B
182 33 Danderyd

Kontakta oss

Har du frågor om Libragel?
Tveka inte att höra av dig!

kundservice@libragel.se

0